6.2.2011

Tammikuun raportti

Tammikuu meni enemmän ja vähemmän onnistuneesti liikunnan ja syömisen hallinnan merkeissä. Selityksiä löytyisi, mutta niitähän on aina :-) Positiivista on, että paino putosi n. 2 kg tammikuun aikana, turvallinen puoli kg viikossa siis. Vaikka ainahan sitä ahnehtisi mielellään enemmän. Lähes koko tammikuu meni tahdilla 3 x tehokasta liikuntaa viikossa, mutta nyt on ollut yli viikon tauko ja se tuntuu: mieli ja keho veltostuvat ja ruokahalu kasvaa.

Kun saan säädettyä liikunnan ja ravinnon mieleisekseni,  laitan tänne blogiin niistä esimerkin. Seuraan Englannin Merjan esimerkkiä ja otan pariksi viikoksi unohtuneen kalorilaskurin käyttöön. Tavoitteeni on syödä 500 kcal alle peruskulutuksen. Ja jos liikunnalla kulutan hieman enemmän, voin joko syödä enemmän tai käyttää sen hyväkseni painonpudotukseen. Sellaista tämä on, kehon mekaniikkaa.


Liikunnan ja painonhallinnan lisäksi harrastan kirjoittamista ja akvarellimaalausta. Nekin vievät oman aikansa. Viime viikolla harjoittelimme maalausryhmässä pointillismia. Tässä minun tulkintani.

p.s. Maistuisiko kohtuukalorinen pizza?

2 kommenttia:

  1. I joined Kalorilaskuri for 15 days. It was ever so surprising that I found quorn and marks&spencers bean salad in their database. Pleased with that.
    UK Merja

    VastaaPoista
  2. Merja Suomesta6.2.2011 klo 19.55.00

    Ja jos jotain ei löydy, sen voi sinne itse kirjata, kunhan löytää tuoteselosteesta kalorit, proteiinit, hiilarit, rasvat ja kuidun.

    VastaaPoista