23.6.2012

Hyvää juhannusta





Keskiyön aurinko juhannusaattona Oulussa klo 00.00. 
The midnight sun at Midsummer eve in Oulu at 00.00.

Happy Midsummer!
MerjaFIN

3.6.2012

Nautitaan valosta!

Kesäkuu. Vajaa kuukausi ja päivät alkavat pidentyä. Oulussa on ollut sateista ja tuulista; näin jopa kastemadon kiipeävän terassilasia pitkin kohti katonrajaa kosteutta pakoon. Välissä on ollut pari kesäistä päivää. Ei tunnu kesältä, mutta jos vielä odottaa, kesä menee ohi! Nautitaan tästä valosta ja vaaleanvihreästä maailmasta nyt, säästä huolimatta.

Ajattelin olevani ihan surkimus, kun HeiaHeiassa top 5 -lajini näyttivät tältä:

Jos ihmettelette koiran ulkoiluttamisen vähäistä km-määrää, niin kerrottakoon, että koiran sijasta ulkoilutan kissaa. Tahti on hieman erilainen, joten 11 km on erinomainen saavutus - kissalle :-)











Mutta kun kun katsoin HeiaHeian ValioProfeel-ryhmän suosituimpia lajeja, huomasin olevani ihan keskivertoporukkaa.

Ainoa ero on järjestyksessä ja siinä, että ValioProfeel-ryhmän juoksun tilalta minulla on sauvakävely. No, treenikaverini juoksee, kun minä sauvakävelen :-D Niin ja minä kävelytän koiran sijasta kissaa, joskus kahta...

(Kuvat suurenevat klikkaamalla)



Kuntoklubillani oli kilpailu, jossa piti parin kuukauden aikana kerätä 20 treeniä. Harmittavasti tavoite jäi 5:n treenin päähän enkä voinut osallistua arvontoihin. Mutta olihan kisasta paljon hyötyä ja kimmoketta joka tapauksessa. Tällaiset hauskat kisat kannustavat liikkumaan. Suosittelen!

Tässä sitten viime aikojen liikuntasaldo:
Vk 19:
7.5. kuntosali
8.5. pyöräily + sauvakävely
10.5. kuntosali + sauvakävely
13.5. kuntosali
Vk 20:
14.5. sauvakävely
15.5. pyöräily
20.5. kuntosali + kävely
Vk 21: 
23.5. pyöräily + sauvakävely
24.5. hyötyliikunta + kuntosali
26.5. hyötyliikunta
Vk 22:
31.5. sauvakävely
2.6. pyöräily
3.6. kävely

Olen merkinnyt hyötyliikunnan silloin, kun se on ollut merkittävästi rasittavampaa kuin normaali portaidennousu tai pölyjen pyyhkiminen :-) Kuntosalikäyntejä on viime aikoina harventanut se, että treenikaverini vaihtoi salia. Aamutreenit ennen töihin menoa ovat minulle äärettömän vaikeita ilman treenikamua. Mutta pakko tästä on piristyä siltäkin osin. Ja kesäaika on siitä kivaa, että voi pyöräillä! Tehokasta treeniä sekin.

Nautinnollisia kesätreenejä!
t. MerjaFIN

Jubilant Jubilee 2012

 We were looking forward SO much; the Sun, bunting, flags and a Picnic for the Queens Diamond Jubilee. We still have Jubilee, bunting and flags but  no Sun and therefore this is as close as we get to our Picnic.

It is pouring with rain but the spirit is high. Let's sing with our Gary to the Queen!