11.12.2013

Kavereille kans

Super Akatemian joulukalenterin 11. päivä koitti. Kalenteritehtävät ovat jatkuneet hauskoina ja haasteellisina: on pesty mikroja ja muita kodinkoneita, jaettu suklaata naapureille ja kavereille, kiivetty portaita, pidetty glögitreffejä, katettu juhlava ruokapöytä, kokeiltu uusia ruokareseptejä ja spurttailtu lenkkipolulla.

11.12.13 klo 14.15 dippaamassa työkavereiden kanssa
Tämän päivän tehtävänä oli valmistaa kasvisdippilautanen ja tarjota se kavereille. Niinpä kävin ruokatunnilla hankkimassa ainekset ja kahvitauolla dippasimme työkavereiden kanssa raikkaita kasviksia kahdella kastikkeella. Lisää tällaisia tehtäviä! toivoivat työkaverit :-)

Jälkeenpäin huomasin, että tänään oli myös historiallinen hetki, joka ei toistu seuraavaan 90 vuoteen: 11.12.13 klo 14.15 - missä olit silloin? Dippilautasen ansiosta muistan tarkalleen, missä: no dippailemassa työkavereiden kanssa tietysti!

Eilen tehtävänä oli spurtata 10 min. täysillä kävellen tai juosten. Lähdin sitten puolen tunnin sauvakävelylle ja spurttasin lenkin keskellä vaaditut 10 minsaa. Hiki valui, henki pihisi ja pakarat parkuivat, mutta niin vain jaksoin tuon ajan. Loppumatka menikin sitten palautellessa. Hieman meinasi hävettää, että mitä vastaantulijat ajattelevat, kun läski pinkoo henkensä kaupalla - eikö se tajua mennä hiljempää - sydärihän tuolla menolla tulee... Joo, tiedän: klassinen "pitäkää tunkkinne!" Hirveän hyvä mieli tuli siitä, että jaksoin ja uskalsin!

Jaksamista ja uskallusta myös teille!
t. MerjaFIN

Pienetkin asiat tuovat juhlan tuntua:
vas. itsenäisyyspäivän kattaus, oik. arkiruokakattaus ja uusi pastaresepti

2.12.2013

Kalenterihaasteita

Joulunalushaasteet ovat alkaneet. Super-Akatemian Super-Hanna on laukaissut Facebookissa joulukalenteriraketin kohti hyvää oloa - laskeutumisaika on jouluaattona. Siihen asti olemme kiertoradalla ja teemme parhaamme onnellisen jouluun laskeutumisen varmistamiseksi.

Joulukalenterin haasteet tähän asti:
1.12.: Siivoa tiskipöydän alakaappi ja sovi kahdet liikuntatreffit tälle viikolle. Done!
2.12.: Käy puolen tunnin kävely- / juoksulenkillä ja tee 200 kyykkyä itse (vähintään yksi) tai kyykyttämällä muita.

Lenkki (50 min. reipasta kävelyä) ja kyykyt (55 kpl) tehty ja kaverit kyykytetty. Kyykyt menivät niin hyvin kaupaksi, että meinasin itse jäädä ilman. Jouduin sitten myymään tiskin alta lisäkyykkyjä... Minä + naapuri + työkaverit teimme 7 henkilön voimin yhteensä 465 kyykkyä. Lisäksi työkaverit innostuivat niin, että perustimme oman motivaatiokalenterin. Tavoitteena on suorittaa työpäivien aikana toimistotyön lomaan sopivia pikkutreenejä joululomaan asti. Tässä kuva. Palkintoa ei ole pakko lunastaa yhdellä kerralla... 



 Kävelylenkin lomassa ehdin ottaa myös muutaman valokuvan, tässä pari:


Pelonsekaisella mielenkiinnolla odotan seuraavien joulukalenteriluukkujen avaamista... 

Hyviä joulunalushaasteita kaikille!
t. MerjaFIN

p.s. Pitää vielä mainita, että HeiaHeia myönsi hopeamitalin 20 eri lajin harrastamisesta tänä vuonna. Sehän on yksi uusi laji melkein joka toinen viikko. En ehkä ole ihan tyhjän panttina ollut koko vuotta...