30.11.2015

Sauvat käteen, mars!

Nyt onnistui! Sauvakävely nimittäin. No – vain neljä kertaa sain itseni liikkeelle, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Mottoni on: Kaikella on väliä – Every Little Counts! Jos en ajattelisi näin, valitsisin hissin portaiden sijasta ja bussin kävelyn asemesta.

Myös kuntosaliaamut saatiin jälleen käyntiin, ja vaikka viime kirjoituksessani manasinkin lähtemisen ankeutta ja salilla rehkimisen tylsyyttä, niin on se olo vain niin paljon parempi treenin jälkeen kuin ilman treeniä. Tuntuu, että keho ei ole pelkkää yhtä mössöä, vaan on kädet ja jalat ja niiden eri osat, niska ja vatsa ja selkä. Ja että ne kaikki tietävät erikseen, mitä tehdä, eivätkä liiku vain mössökehon mukana yhtenä könttinä.

Joulukuun haasteena (uskallanko edes sanoa, sillä en ole lainkaan varma onnistumisesta) on osallistuminen SuperAkatemian Joulukalenteriin. Osallistuin toissa vuonna ja aika hyvin sain tehtyä suurimman osan joulukalenterin tehtävistä. Teemana on Innostu – Hikoile – Pureskele – Nauti. Joka päivä tulee uusi tehtävä, joka kuitataan tehdyksi joulukalenteriin. Toissa vuonna tehtävät liittyivät liikuntaan, ravitsemukseen, kotihommiin, vuorovaikutukseen ja rentoutumiseen – epäilen, että niin on tänäkin vuonna. Joulukalenteristressin välttämiseksi teen valinnan: pyrin mahdollisimman suureen sitoutumiseen liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvissä tehtävissä ja teen muita sen verran kuin pystyn.

Joulukuun teemana minulla on siis Liiku reippaasti ja syö hyvin.

Tule sinäkin mukaan SuperAkatemian joulukalenteriin!

Joulukalenteriterveisin
MerjaFIN

Muutama kuva Oulun jouluvaloista.





3 kommenttia:

  1. Minäkin ostin kuntosalikortin. Naapuriin tuli uusi kuntosali, joten ei löydy enää tekosyitä. Viime kerralla muistutin itseäni, että tuloksia syntyy vain, kun menee mukavuusalueensa ulkopuolelle:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma! Minullakin kuntosali nurkan takana ja silti keksin tekosyitä... Aamuvirkku treenikaveri on ihan olennainen tällä hetkellä - ja treenin jälkeen nautitut kahvit kuntosalin automaatista - näillä saa päivän kivasti käyntiin. Se vain on niiiiin paljon mukavampaa oleilla mukavuus- kuin ei-mukavuusalueella... Niin se vain on, ainakin minulla.
      Tsemppiä treeniin, Raija!
      t. MerjaFIN

      Poista