2.3.2015

Hurmaava helmikuu

Hurmaavalta helmikuulta odotin kauniita pakkaskelejä, aurinkoa ja lenkki-intoa sekä maukasta ja kaunista ruokaa. Aurinko paisteli ajoittain ja keli oli leutoa, mutta erittäin liukasta. Ruoka sen sijaan on ollut sekä kaunista että maukasta.


Helmikuun alku lipsahti pudonneen painon ylläpitoon pudottamisen sijaan. Onneksi kuitenkin viime vuoden aikana kadonnut lenkki-into löytyi, samoin ihanat, ruokaisan runsaat ja värikkäät salaatit. Kävin helmikuussa 8 kertaa reilun puolen tunnin sauvakävelylenkillä, mikä on enemmän kuin koko viime vuonna yhteenä. On mukava huomata, kuinka nopeasti kunto alkaa kohentua jo näinkin pienestä määrästä. Toki sen tiesin vanhasta kokemuksesta, mutta sen kun aina muistaisi! Olo on niin paljon parempi, kun liikakiloista huolimatta jaksaa paremmin ja kroppa tuntuu vetreämmältä.

Voinkin ilokseni ilmoittaa, että helmikuussa paino painui hieman alaspäin, 1,5 kg. Kokonaispudotus siis tähän mennessä 9,5 kg.

Eilen alkoi Monipuolinen maaliskuu. Sen aikana tavoitteenani on monipuolistaa liikunnallisia aktiviteettejani, joihin sisällytän myös hyötyliikunnan. Tähän asti toteutettuja ovat kävely, portaiden nousu, seisominen työpisteellä, venyttely ja sauvakävely. Saisinko lisättyä listaan maaliskuun aikana kaksi sellaista uutta lajia, joita toteutan vähintään kaksi kertaa viikossa? Todennäköisesti toinen lajeista ei vielä ole kuntosali, mutta senkin vuoro tulee.

Monipuolista maaliskuuta myös sinulle!
t. MerjaFIN
p.s. 28.3.15 vietetään jälleen Earth Hour'ia. Vietä sinäkin!