7.9.2011

Syksyn suunnittelua

Syyskuu tuli, mutta onneksi lempein ilmoin ainakin näin aluksi.

Syksyn suurin jännityksen aihe on, löytääkö MerjaFIN itsestään sen parin vuoden takaisen puhdin, jonka avulla putosi 30 kg. Takaisin on tullut 10 kg ja se pitäisi saada pois ja vielä reippaasti senkin päälle.

Tiistaina olisi ollut EasyLife Control -ryhmä, mutta minulla alkoi akvarellikurssi, joten en päässyt ryhmään. Maalauksesta ei voi olla pois kuin aivan pakosta, sillä jos ryhmän koko pienenee jäsenten poissaolojen takia alle tietyn määrän vaikka vain kahdella kerralla, ryhmä lakkautetaan, eikä rahoja makseta takaisin.  Raakaa on…

Ennakkotehtävänä ELC-ryhmään oli tavoitteiden asettaminen syksylle. Tässä minun tavoitteeni:
painoni putoaa n. 3 kg / kk eli joulukuussa painan 12 kg vähemmän kuin nyt.  Tekisi mieleni sanoa kunnon urheilijan tavoin:  Parhaani teen ja katsotaan sitten mihin se riittää. Mutta jotenkin tuntuu, että tuossa lausahduksessa on luovuttamisen makua, joskaan urheilijat eivät sitä varmasti tarkoita. Jos aikoo voittaa, on uskottava, että pystyy siihen. Toistaiseksi minä olen vain lepsuillut, antanut kesän kulua ja kilojen karttua.

Mutta muutos on jo alkanut. Kokkasin valkosipuli-juureslaatikkoa ja riisi-tonnikalavuokaa su ja ma ja laitoin pakkaseen lounasrasioiksi. Laitoin myös reseptit Kalorilaskuriin, josta ne ovat näppärästi lisättävissä päivän ruokalistaan.  Ravintosuunnitelma on selvä: monipuolisesti monenlaista ja sitä, mistä tykkään, sillä muuten hommasta ei tule mitään.

Viikon liikuntasuunnitelma (ja sen poikkeukset):
ma 5.9. verenluovutus eli ei kuntoilua, vaan lepäilyä ja nesteytystä
ti 6.9. akvarellikurssi eli ei kuntoilua mahdu tällekään päivälle
ke 7.9. sauvakävely 45 min.
to 8.9. kuntosali
pe 9.9. sauvakävely 60 min.
la 10.9. lepo
su 11.9. kuntosali

Katsotaan ensi viikolla, miten suunnitelma toteutui.

Nautitaan leppeistä ilmoista - reilun kuukauden päästä meillä voi jo sataa lunta…

MerjaFIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti