19.1.2012

Terästäytymistä

Uusi vuosi, uudet tuulet. Ei lupauksia, korkeintaan mietintöjä.

Kuten arvaatte, syyskuussa tekemäni tarmokas tavoite pudottaa 10 kg vuoden loppuun mennessä ei toteutunut. Syynä on vain laiskuus, ei mikään muu. Turha sitä on selitellä. Iloa tuo joulukuussa perheeseen muuttanut Ruska-kissa, joka on saanut masentuneen Leevi-mirrin piristymään. Sellaisia ne ovat, eläimet :-)

Onneksi minulla on treenikaveri, joka on yhtä altis antamaan periksi laiskuudelle kuin minäkin. Tänään sovimme, että aloitamme oman juoksukoulun. Ensimmäinen lenkki on lauantaina ja seuraava ensi viikon maanantaina ja kolmas torstaina. Lenkkitavoite on 3 x viikossa. Sen lisäksi yritämme käydä 1-2 krt / vk kuntosalilla aamulla ennen töihin menoa. Kun vain muistaisi herätyskellon soidessa, kuinka mahtava on tunne treenin jälkeen! Ja kun muistaa varata euron verran mukaan, voi juoda kahvit kuntoklubin automaatista treenin jälkeen ja istahtaa hetki rauhassa. Tai sitten voi mennä kahville viereiseen kauppahalliin. Pelkät kahvit, ei pullaa :-)

Terästäytyminen tarkoittaa myös sitä, että ruokavalio pitää laittaa kondikseen. Siihen käytän vanhaa, tuttua kalorilaskuria. On se vain niin hyvä peli!

EasyLife-ryhmän (jossa olin aikoinaan) ohjaaja Hanna on perustanut oman firman, Super-Akatemian (myös Facebookissa). Siinä on nainen paikallaan! Toivotan Hannalle menestystä! Firman puitteissa hän pitää myös blogia, josta saa viikoittain vinkkejä liikuntaan ja ravitsemukseen. Kannattaa tsekata MiniAkatemia-blogista Hannan vinkit.

Hyviä valintoja vuonna 2012 meille kaikille!

t. MerjaFIN



4 kommenttia:

  1. Hyviä valintoja tähän vuoteen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,V.A, sitä samaa :-)
    Eiliseksi sovittu lenkki meni ok kävellen + juosten. Tänä aamuna sitten alkoi yskä ja köhä... Ainakin huominen lenkki jää siten väliin.
    MerjaFIN

    VastaaPoista
  3. Hannan kurssi on kyllä ihan paras. Olen pudottanut kurssilla viime syksystä kymmenen kiloa ja oppinut tekemään hyviä valintoja niin ruokavalion kuin liikunnan suhteen. Kalorilaskuri on ollut kyllä ehdoton kaveri painonhallinssa ja tulen käyttämään sitä vielä pitkään.

    VastaaPoista
  4. Kyllä näin on. Hyvä on Hannan ryhmä. Erinomaista höykytystä :-D Minusta on kiva tehdä kalorilaskurilla reseptejä. Niitä on kertynyt aika monta kymmentä...
    MerjaFIN

    VastaaPoista