1.2.2015

Tarmokas tammikuu

Miten sinun vuotesi on alkanut? Tipattoman tehokkaasti ja sujuvasti suksien vai menikö homma läskiksi?

Kenellekään ei liene yllätys, että minun tammikuuni olisi voinut olla tarmokkaampi. Niinhän se aina: innolla hommiin ja suunnitelmat kehiin - niiden toteutuminen ihanteellisesti onkin sitten toinen juttu. Toivottavasti yllätys on kuitenkin siinä, että sain pudotettua jouluna kertyneet 3 kg. Näin ollen pudotusta tämän teemavuoteni alusta (eli elokuun viimeiseltä viikolta) on nyt 8 kg.

Tammikuun teema ei kai sittenkään ole täysin nollille jäänyt. Olen jopa tehnyt kaksi sauvakävelylenkkiä. Ja kivunnut 2083 porrasta, se on noin 100 kerrosta. Tässä tammikuun top 5 HeiaHeian tilastoista:



Surkea saldo, sanoo ehkä joku. No joo, onhan se toisaalta. Riippuu siitä, millaista mittapuuta käyttää. Minun liikuntani on viimeisen vuoden aikana ollut niin nollilla ja paino niin ylhäällä, että kaikki on eteenpäin.

Olen päättänyt olla itselleni armollinen. Kieltäydyn harmittelemasta sitä, että aikomuksista huolimatta kaikki ei mennyt suunnitellusti. En ruoski itseäni siitä, että tuli syötyä turhan runsas iltapala. En masennu siitä, että aamu-uni vei jälleen voiton aamulenkistä. Totean vain, että näin meni tänään ja jatketaanpa tästä sitten ja otetaan opiksi. Ei tuo 8 kg pudotus ihan laiskottelemallakaan ole tullut, joten antaa mennä samaa rataa ilman verenpaineen kohotuksia. Kaikella on väliä - every little counts. Jep. Näin se menee.

Edessä on Hurmaava helmikuu. Odotan kauniita pakkaskelejä, aurinkoa ja lenkki-intoa sekä maukasta ja kaunista ruokaa. Taidankin aloittaa tästä: uunissa kypsytettyä broileria, keitettyjä kasviksi ja kirsikkatomaattia.







Hurmaavaa helmikuuta myös sinulle!
t. MerjaFIN
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti