30.8.2015

Bageleita ja tonnikalaa

Ei mennyt niin kuin Strömsössä tämä elokuu. Englannissa alkanut bagel-putki jatkui, kun löysin makoisia bageleita Stockmannilta. Resepti: bagel halkaistaan kahtia ja käräytetään leivänpaahtimessa. Päälle sipaistaan margariinia, leikataan palanen voimakasta juustoa, kasataan kunnon annos tonnikalaa (paloina vedessä) ja kruunataan kiemuralla remouladekastiketta tai paprikamajoneesia. Lisäksi löysin (valitettavasti) jäätelöuutuuden, joka ruokki rakkauttani voimakkaaseen, englantilaiseen minttuun: Arla Ingman English Mint.

Nyt olen sitten tasapainoillut noiden houkutusten välillä elokuun. Toukokuun lopussa kokonaispudotus oli 12,5 kg, mutta kesäkohelluksen jälkeen on tyytyminen 10 kg painonpudotukseen vuoden aikana. En ole täysin tyytyväinen itseeni, mutta en nyt ruoskaakaan ala hankkia. Tarkoituksenahan oli ottaa rennosti ja liikaa stressaamatta, ja 10 kg on parempi kuin ei mitään.

Hetken hellin ajatusta, että en teemoittaisi tulevaa vuotta, mutta päädyin kuitenkin siihen, että tulosten saavuttamisen kannalta teemakuukaudet ovat tarpeen. En edelleenkään aseta painontavoitteita, mutta vähän hyötyliikuntaa rankempi treeni lienee syytä aloittaa.

Syyskuun teemana on: Kuntosali kutsuu. Tavoitteena on saada raahattua itseni kuntosalille, jonka jäsenmaksun maksaminen ilman treenin treeniä on jatkunut jo melko kauan. Siihen haluan muutoksen. Katsotaan, miten akan käy…

T. MerjaFIN

p.s. Viime vuoden teema-/haastekuukaudet löytyvät mm. tagin "haasteet" alta. Tämän vuoden teemakuukausiin laitan tagiksi "teemat".
p.p.s. Olin elokuussa maalauskurssilla, ja kävimme hakemassa inspiraatiota mm. Hailuodosta. Tässä muutama kuva reissulta.


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti