19.5.2011

Hellurei, hellurei - siinä on paikka, mikset jo lauo!

Sitä minäkin olen kysynyt itseltäni jääkiekko- ja Euroviisu-huuman melskeessä. Siis että miksi välillä on niin vaikeaa pudottaa painoa ja harrastaa liikuntaa? Laukoisi vain menemään ja siinä se. Siitä enemmän tekstin lopussa.

Minulla oli nettiyhteys poikki viikon verran ja tässä tulos: tavallistakin sekaisempi blogisoppa erilaisia ajatuksia, jotka oli "pakko" saada sanoa...

Oli kuulkaa melkoista menoa raitilla, kun Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden. Ympäristön huudoista olisi saattanut laskea Suomen maalit, vaikka tv ei olisikaan ollut auki. Ja sitten alkoi rumba! Kansa vaelsi Oulun Kauppatorille, sekaääniset mieskuorot lauloivat "Ihanaa, Leijonat, ihanaa!" ja vienoäänisemmät, mutta ei yhtään hiljaisemmat naiskuorot säestivät. Autot huudattivat torviaan ja ääntä piisasi. Juhlintaa kesti aamuun asti.

Leijonissa pelasi kuusi Kärppää, ja tottahan oululaiset ovat ylpeitä.  "Poika" tulee lauantaina Ouluun, mutta pääjuhlista opittuna tapahtuma on alkoholiton...


Mutta sitten tuohon laukomiseen. Miksi painonhallinta on niin vaikeaa? - Sehän on vain matematiikkaa, totesi EasyLife Control -ryhmän ohjaaja. Sitä se juuri on. Jos matikka on hallussa, laihtuminen on taattu. Vaikka olisi lukenut lyhyen matikan lukiossa, kuten minä.

ELC-ryhmässä laadimme itsellemme kartan siitä, mikä itse kunki kohdalla vaikuttaa onnistumiseen ja mitkä asiat juuri minua voisivat auttaa siinä vaiheessa, kun onnistumisen tekijät ovat uhattuina. Tässä on minun karttani:


Painonpudotuksen suhteen voin jälleen todeta, että onneksi kesäkuun 12. päivään on vielä aikaa...

Sitä odotellessa paluu rauhoittavaan Suomen Euroviisu-kappaleeseen:


 MerjaFIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti