27.6.2011

Kesäelämää

Olin viikon verran maalausmatkalla Italiassa, Braccianon viehättävässä kaupungissa. Hotellimme Villa Maria da Enzo sijaitsi n. puolen km päässä Bracciano-järvestä.

Järvialue oli viehättävä, ruoka oli hyvää (söin koko viikon lähinnä pizzaa ja pastaa) ja Braccianon vanha kaupunginosa tarjosi runsaasti virikkeitä maalaamiseen.


















Mitä tulee liikuntaan, Italiassa onneksi sai kävellä katuja ylös ja alas, mutta silti taisi pari kiloa kertyä.

Ja mitä tulee keväällä tekemääni lupaukseen laihduttaa 6 kg 12.6. mennessä - en onnistunut. Motivaatio oli kadoksissa. Kiloja putosi vain yksi ja sekin tuli tuplaten takaisin reisulla. Mutta onneksi joka päivä voi aloittaa uudelleen. Turha itkeä maahan kaatunutta maitoa. Treenit jatkuvat tällä viikolla viimeistään torstaina, jolloin olen luvannut mennä jumppakaverini Katin kanssa zumbaan. Saas nähdä, miten akan käy...

Tänä kesänä on muista harrastuksista vuorossa vielä parin päivän kirjoittajakurssi heinäkuussa ja maalauskurssi elokuussa. Eiköhän siinä välissä ehdi liikkuakin. Huomenna (jos ilmat suosivat) kävelen muutaman km päähän ostamaan terassikukkia ihanasta Aleniuksen puutarhasta.


MerjaFIN
Bellvedere, näköalapaikka, Bracciano

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on varsin mainiot maisemat ja voi ihan tuntea kuumuuden ja maailman värit. Sinulla maalausta, minulla sukellusta villamaahan... O:)
    Merja UK

    VastaaPoista
  2. Myssyä vai peittoa vai huovutustako villamaasta on tulossa? :-D
    MerjaFIN

    VastaaPoista