7.6.2015

Toimiva toukokuu

Toukokuu toimi miten kuten mukavasti ja sain aikaan jonkinlaisen sovinnon harrastusteni välille. Säännöllinen liikunta on edelleen hakusessa, mutta kirjoittaminen on meneillään ja valokuvaus odottaa seuraavaa aurinkoista säätä, joka osuisi yksiin vapaa-ajan kanssa. Maalaus on kesätauolla ja odottaa maalauspiknikejä, joita meillä on naapurin kanssa tapana pitää muutama kesässä. Yritän olla ottamatta stressiä siitä, että en pysty harrastamaan kaikkea yhtä aikaa. Toukokuussa paino tippui 0,6 kg ja kokonaispudotus on nyt 12,5 kg.


Kesäkuussa kaikki kukoistaa ja hehkuu voimissaan. Minäkin haluan kukoistaa ja siksi otan teemaksi kukoistavan kesäkuun – mitä se sitten tuokin tullessaan.

Onko pakko?

Tutustuin sattumalta mielenkiintoiseen blogiin, jota pitävät ravitsemusterapeutit Katri Mikkilä ja Leena Putkonen. Kuvaavasti blogin nimi on Se erilainen fitness-blogi. Blogissa pohditaan suhdetta syömiseen, liikuntaan ja itsensä arvostamiseen sellaisena kuin on. Blogin kirjoitus Onko pakko punnita? tuo jostain syystä mieleeni Suomen tämän vuoden euroviisuedustajan PKN eli Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen kappaleen Aina mun pitää.

Onko pakko punnita? Onko pakko laihduttaa? – Onko pakko kehua? Kyllä oot niin paljon paremman näköinen nyt, kun olet laihtunut… Aateltiin, että ehkä sää nyt voisit lähteä meidän kanssa liikuntalomalle, kun oot laihtunut… Onko ihan pakko? Ehkä ei aina tarvitse ottaa vastaan ihan kaikkea, mitä muut sanovat? Ehkä on ihan ok sanoa välillä suorat sanat? Ehkä on ihan ok olla sellainen kuin on? Ja ehkä pitää vain hyväksyä, että ei se toinen ehkä tahallaan...



Tervetuloa kanssani kukoistavaan kesäkuuhun PKN:n saattelemana!

 

Kesäterveisin
MerjaFIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti