26.3.2011

Earth Hour on nyt! The Earth Hour Is Now!

Tänään lauantaina 26.3.11 säästämme energiaa klo 20.30 - 21.30. Vähintä, mitä voimme tehdä, on sammuttaa valot tunniksi. Viime vuonna sammutin valot, tv:n ja tietokoneen, istuin tunnin pimeässä, aukaisin verhot ja katselin ulos. Valot loistivat naapuruston ikkunoista.

Kerro, mitä sinä teit tänä iltana!
Earth Hour Suomessa / Iso-Britanniassa
Merja FIN



Today on Saturday the 26th of March 2011 we will save energy from 8.30 pm till 9.30 pm. The least we can do is to turn off the lights for one hour. Last year I turned off the lights, tv and the computer, sat in the darkness for one hour, opened the courtains and looked out. The lights were shining from the naighbourhood windows.

Tell us, what you did togniht!
The Earth Hour in Finland / United Kindom
Merja FIN

2 kommenttia:

  1. Kyllä täytyy tunnustaa, että arjen sykkeessä tämä tärkeä asia jäi perin vähälle huomiolle. Näillä kulmilla ei The Earth Hour ole ylittänyt merkittävästi uutiskynnystä. Lontoon mellakat ovat olleet uutisten keskiössä tällä hetkellä. Sinällään tarve uusiutuvien energiamuotojen etsintään on säännöllisesti esillä. Erityisen kiinnostuneita ollaan vuorovesi- ja tuulienergiasta. Ilahduttavan usein työpaikoilla näkee "Turn your computer off" tarroja ja yhä enemmän julkisissa paikoissa on liiketunnistimella ohjautuvia valoja. Jos jokainen meistä muistaisi painaa sitä off nappulaa pikkuisen useammin ja napsauttaa "stand by":t pois päältä sähköenergiaa jäisi vissiin tärkeämpään käyttöön tosi tehokkaasti.
    Merja UK

    VastaaPoista
  2. Ei se täälläkään kovin paljon näy, toivon, että näkyisi enemmän ja kunnolla. Joistakin virastoista sammutetaan valot ja that's it. Mutta ehkä katuvalot on syytä jättää kuitenkin palamaan... Tänä vuonna sammutin valot, mutta jätin tv:n päälle ja katselin Spider Man -elokuvaa :-) Luulisi, että tämä kesäaikaan siirtyminenkin säästää energiaa, kun valot voi sytyttää sisällä tuntia myöhemmin kuin eilen :-)
    Merja FIN

    VastaaPoista